1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. To combat forum spam, new accounts will need to make at least one (valid) post.
    Otherwise, we will periodically purge all users without posts or that haven't confirmed their account.

Zend problems

Discussion in 'Installation / Upgrade Questions' started by centran, Dec 1, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. I am really interested in the program but I am having problems with the tester.

    I have installed Zend 2.5.10a. When I run a page with phpinfo it says it has makes use of Zend Engine v1.3.0.
    When I run tester 1.9.2 it says it can not detect Zend. The same thing happens when I try to install the demo.

    I can not run ioncube becuase my php was compiled with --enable-debug. Why you ask? because that is the default emerge(if you know what that means).

    I am tired of jumping through hoops for this program so I give up for now and I am asking if anyone might know what is going on. I know you want to protect your IP and all but this is frustrating.
  2. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

  3. I did install the optimizer. I thought that is what is supposed to be installed.
  4. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    The Zend Engine and Zend Optimizer are two separate products. They both need to be installed to run on the server (and the server restarted so they execute).
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page