1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. To combat forum spam, new accounts will need to make at least one (valid) post.
    Otherwise, we will periodically purge all users without posts or that haven't confirmed their account.

Version 7 - Editing event with image (HTML) breaks image link, adds %5C character

Discussion in 'General Support' started by nutlog13, Apr 24, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hi,

    I am using version 7 of this calendar which we just purchased. Everything seems to be going okay, except when I edit an event that has a picture. When I create the event, I can use either the image button (and type the path) or do manual HTML. Either way I end up with:

    Code:
    <p><img src="images/Filename.jp" border="0" width="180" height="120" /></p>
    Which is correct, and the image shows up fine. However, if I edit the event (which I just did to change the date) and save, the HTML for the image breaks. I get a red "X" and if I look at the HTML source, it has been changed to:

    Code:
    <p><img src="%5C" border="0" alt="Filename.jpg&quot;" /></p>
    So part of the src (the filename itself, plus the typed-out &quot;) gets moved to the alt, and the src is replaced with %5C. Then, even if I try to fix it, it won't take. It stays broken with this code no matter how I edit and save. I have to delete the whole event and put it back in as a new one.

    Any help in addressing this would be great. Thanks!
  2. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    This is not something I can replicate. Please open a support ticket with the URL and login to your calendar so I can take a look.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page