1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. To combat forum spam, we are temporarily disabling the ability to create new accounts for the forums. Please feel free to open a support ticket through out client area with any support issues. You can also search the forums for answers to many questions.

Punctuation is showing ? instead of "

Discussion in 'General Support' started by canasta, Feb 10, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. canasta

    canasta New Member

    Great product - just what I was after!!

    Everything works fine even though I havn't got zend installed

    The ONLY problem I have is that punctuation isn't being shown correctly

    If I use something like:-
    "Oh my good golly gosh!" he said when he viewed the calendar
    in the description and then save then it is being shown as
    ?Oh my good golly gosh!?.....

    Same applies to apostrophies.

    Anybody have a fix for this?
  2. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    This is not a reported problem and there is no known issue that could cause this.

    My guess is that it has something to do with the configuration of your server, but I can't be sure.

    Can you open a support ticket with the URL and login to your calendar Setup Manager?
  3. canasta

    canasta New Member

    Thanks for quick response
    I'll get one of my staff to look at it tomorrow and if they don't know the answer I'll get that ticket opened
    [I'll let you know the answer if we fix it]

    It's cropped up before in another MySql application - I just can't remember the solution - I have a feeling it could be to do with the:-
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

    ...but I could be wrong

    I'll let you know...or open a ticket and give you access to the site

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page