1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. To combat forum spam, new accounts will need to make at least one (valid) post.
    Otherwise, we will periodically purge all users without posts or that haven't confirmed their account.

IE mouseover popup runtime error

Discussion in 'General' started by crazypsp, Aug 2, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. crazypsp

    crazypsp New Member

    Hey,
    Calendar looks good so far, but when I run it in IE and mouse over an event, I get a runtime error. This doesn't happen in firefox:

    Line: 187
    Char: 1
    Error: 'undefined' is null or not an object

    The online demo works fine though. Any thoughts?

    Thanks,
    crazy
     
  2. crazypsp

    crazypsp New Member

    Contents of demo.php

    Here is my demo.php in case you need it:

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <title>EasyPHPCalendar</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/>
    <?php $CSS=1; require("calendar.php"); ?>
    </head>
    <body>
    <?php $OL=1; require("calendar.php"); ?>
    <table width="100%" align="center">
    <tr><td align="center">
    <?php
    // $TOC=1; // UNCOMMENT THIS LINE TO SHOW TEXT ON CALENDAR
    //unset($epcAltLink); $epcAltLink="http://www.easyphpcalendar.com/"; // UNCOMMENT THIS LINE TO USE THE ALT LINK FEATURE
    require("calendar.php");
    ?>
    <br /><br />
    <?php
    // SHOW LISTINGS MODULE
    $LIST=1;
    $DF = "M jS, Y (D)";
    $template="modern.php";
    require("calendar.php");
    // THIS IS AN EXAMPLE OF THE MULTI-CALENDAR GENERATOR
    /* // Remove this line to show the multi-calendar //
    $MULTI=1;
    $epcMultiWidth = "600px";
    $epcMultiPad = 10;
    $epcMultiNav = "580px";
    $epcMultiCol = 3;
    $epcMultiRow = 2;
    require("calendar.php");
    */ // Remove this line to show the multi-calendar //
    ?>
    </td>
    <td width="0" align="left" valign="top">
    <a name="escOL">&nbsp;</a>
    </td>
    </tr></table>
    </body>
    </html>
     
  3. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    Could be a file that was corrupted. Have you tried re-uploading the files? Especially the overlib directory (make sure they're uploaded in ASCII mode).
     
  4. crazypsp

    crazypsp New Member

    That didn't fix it :(
     
  5. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    Did you use an auto-installer or manually FTP the files?

    Which decoder are you using?
     
  6. crazypsp

    crazypsp New Member

    Deleting everything and reinstalling with the auto-installer fixed it. :shrug:

    Bought it! Thanks!

    --crazy
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page