1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. To combat forum spam, new accounts will need to make at least one (valid) post.
    Otherwise, we will periodically purge all users without posts or that haven't confirmed their account.

First time setup problem

Discussion in 'General Support' started by stevenwt2, Jun 22, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. I am attempting to install the latest trial version (6.2.2) and after the intial installation was completed I was taken to the setup page where I was asked to create a Master Administrator username and password. I submitted what was appropriate and the form worked - saving the info, but when I click on "Click here to continue..." I am taken back to the create a Master Administrator username and password page as though nothing happened. I have attempted this numerous times now and have not found anything to help in the threads or the FAQs for ionCube installs.

    The page in question: http://ucrims.btimedia.com/fred/calendar/setup/index.php

    Other important info:
    ionCube installed at:
    http://ucrims.btimedia.com/ioncube
    ionCube tester info at:
    http://ucrims.btimedia.com/connections/index.php
    PHPver: 4.3.10
    Site info() page:
    http://ucrims.btimedia.com/connections/info.php

    Any help would be appreciated as this seems to be the best looking and functioning calendar available on the net.
  2. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    It sounds like it's having problems writing the user data to the config.inc.php file.

    If you can, try giving that file full write permissions (777) and see if it will save the data. If that works, you'd need to do the same to the calendar.php file and the license.php file.
  3. Thank you for your quick response.

    I changed the permissions as you suggested and still no change. Just to make sure I tried it on both IE6 and Firefox and still no dice.

    There are other portions of this site that deal with sessions so I don't know why this wouldn't work.

    Just out of chance I opened config.inc.php to see what was supposed to happen and the file was blank (outside of normal html header info). Is it supposed to be blank.
    Steven
    Last edited: Jun 22, 2005
  4. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    It should contain lots of data.

    How did you upload the files to your server?
  5. I used the ionCube Auto-Installer.
    Current file size is 265 bytes.
  6. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    I just checked the auto-installer and it worked correctly for me...

    Try running the auto-installer again, but before entering any information, check the contents of the config.inc.php file and see if it contains any data.
  7. I re-ran the auto installer like you suggested and it worked just fine...for now. Thanks for your help.
  8. Brian

    Brian EPC Developer Staff Member

    Great. Just let me know if you have any additional issues.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page